WAT ZIJN BOXBRAIDS

De traditionele methode voor het plaatsen van box braids is relatief eenvoudig. Er wordt een vakje op je hoofdhuid gemaakt, dit kan in diverse vormen (rond, vierkant of driehoekig) en formaten. Vervolgens wordt er een vlechtje van het plukje haar gemaakt, waarbij in de meeste gevallen dus nephaar wordt toegevoegd.

De uiteinden van de vlechtjes kunnen op diverse manieren worden afgewerkt. Bij kinderen worden hiervoor vaak kraaltjes gebruikt. Indien er alleen met het eigen haar gevlochten wordt, kunnen de vlechtjes onderaan open gelaten worden (alleen bij haartype 4) of met een elastiekje afgesloten worden. Indien er nephaar is gebruikt, worden de vlechtjes onderaan afgesmolten met vuur of geseald met heet water.

In deze cursus leren we je hoe je deze boxbraids in moet zetten, maar ook hoe je de Nepharen , die we gebruiken moet voorbereiden(Preppen van het synthetische nephaar !)

WAT LEER JE IN DEZE CURSUS

 

1 Wat voor een hydraterende gel je moet gebruiken voor de uiteinden van je eigen haar, om kroesvorming te voorkomen !

2 Hoe je met de puntkam vierkantige of driehoekige nette plukken verdeelt in je haar.

3 Hoeveel pakken haar je moet gebruiken, wat voor een kleur en vooral ook haar type.

4 En als de Boxbraids eenmaal erin zitten, hoe ga je de haren lekker zacht maken, dat ze niet meer zo stijfjes vallen !!

5 Al deze punten komen voor in de cursus BOXBRAIDS VLECHTEN .

KLEINE GROEPEN EN PRAKTIJKGERICHT

De cursus word gegeven in kleine groepen van maximaal 3 cursisten. Hierdoor is er meer persoonlijke en optimale begeleiding, zodat deze cursus voor iedereen makkelijk te volgen is .

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR DEZE CURSUS

199,95€ Inclusief  Btw.