HIGHLIGHTS  EN BALAYAGE TECHNIEKEN

Ben jij al bekend met verschillende technieken om folies te zetten? Er zijn steeds nieuwere trends, en de BALAYAGE  is ontzettend HOT  en is veel gevraagd. Mooie overloop , De kleur word met “vegen” aan de oppervlakte van het haar aangebracht. Door het touperen creëer je een andere overloop. En het aller belangrijkste is  door dat de kleur met een zachte overloop uitgroeit, je hoeft dus niet om de zoveel weken naar de kapper te rennen om het bij te laten verven, in tegenstelling tot bijvoorbeeld HIGHLIGHTS.!!

Wat leer je

Tijdens deze cursus leer je de juiste diagnose te stellen bij jouw klant en vooral de nieuwste technieken in het opzetten van folies en Balayage  Je leert de nieuwste modetrends van dit moment. Welke problemen kun je verwachten en hoe los je ze op? Krijg inzicht in structuren en hoe hiermee om te gaan.

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 3 personen. Hierdoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn. Tijdens deze cursus wordt er alleen gewerkt met professionele verfmaterialen die aanwezig zijn in de salon. Mocht je interesse hebben voor de producten van materialen, dan is het altijd mogelijk om deze tegen groothandelsprijzen te bestellen.

Je ontvangt een certificaat

Er wordt gewerkt op een oefenhoofd of een model. Tijdens deze cursus gebruik je je eigen kappersmaterialen. Heb je geen materialen en wil je ze graag aanschaffen? Dan is ook mogelijk. De meeste materialen liggen op voorraad in de salon.

Je sluit deze cursus af met een certificaat.

Er wordt alleen gewerkt met professionele (verf) en materialen tijdens de lessen. Hou rekening met de aanschaf van verf, blondeerpoeder, folies en waterstofperoxide. De producten worden aangeboden tegen groothandelsprijzen.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die kennis hebben van de basis van het kleuren van het haar.

Deze cursus geeft je nieuwe inzichten op basis van verschillende folietechnieken.  Je  leert je om te gaan met lastige situaties zoals kleurcorrecties en ongewenste resultaten.

Data en tijden (dagcursus)

Dagcursus     : 1 dag,  9.30-14.00 uur

Kosten

€ 159,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 3 cursisten gegeven. De trainingen zijn wekelijks en de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.

Dagcursus is inclusief heerlijke lunch.

Privelessen

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost
€ 556,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en adminstratiekosten.