C-Curl CUT

KRULLEN KNIPPEN

[ Krultype 2A en 3A]

Wil jij je specialiseren in het knippen van krullen? Hoe maak je het verschil in het knippen van krullen? Welke technieken pas je toe in verschillende structuren?

Wat leer je:

Tijdens deze cursus leer je de C-Curl Cut Methode, knippen op Nat Haar die ervoor zorgt dat de krullen meer volume krijgen en het haar minder gaat pluizen. Uitgezakte krullen krijgen weer veerkracht en vallen op een mooie en natuurlijke manier.  Je leert welke stylingsproducten je wel en niet moet gebruiken zodat de klant het haar makkelijk zelf kan onderhouden. Je krijgt veel tips tijdens deze cursus en via een handig stappenplan kun jij jouw klant voortaan goed adviseren.

Jouw model wordt geknipt volgens de C-Curl Cut methode en gewassen. Het haar wordt gedroogd met een Hydrofiele doek (speciaal voor krullen). Het haar wordt afgewerkt met krullen producten en perfect in model geföhnd met een diffuser.

We maken voor- en na foto’s zodat je duidelijk het verschil kunt zien.

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 3 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn.  Je start meteen met de praktijk, de theorie wordt tijdens het knippen uitgelegd. Zo pas je direct de theorie toe waardoor het knippen inzichtelijk wordt.

                                                         HIERNA KAN JE DE KRULLEN KNIPPEN DROOG HAAR METHODE VOLGEN!!

Je ontvangt een certificaat

Er wordt gewerkt op een zelf meegebracht model of een oefenhoofd.

Je sluit deze cursus af met een certificaat.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die graag bij wil blijven in het kappersvak. Je leert de nieuwste technieken en kunt deze direct toepassen in de praktijk!

Data en tijden 

1 Overdag Les van 09.30-13.00 uur

Kosten

Basis Krullen knippen € 119,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap, certificaat en administratiekosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 3 cursisten gegeven. De trainingen zijn wekelijks en de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.

Neem je eigen Lunch mee !

Priveles

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost € 356,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.

Wil je graag meer informatie of wil je je aanmelden? Neem dan contact op of stuur een mail naar info@knipsalonbiancabycorinne.nl