3-D TECHNIEKEN/ SNIJDEN/STYLING.

Een leuke maar zeker ook een handige techniek is het 3-D knippen , vooral in kort haar. Het snijden van haren is bedoeld voor vloeiende lijnen te krijgen in het haar. Het is niet geschikt voor KRULLEND haar, want dan krijg je pluis! Het word vaak aan de voorkant gebruikt, omdat dan de haarpunter dunner worden  en lopen vloeiender in elkaar over , je krijgt dan een veel zachter effect.

Wat leer je:

Ook in deze leuke cursus gaan we je leren stijlen met de STIJLTANG EN KRULTANG , mooie Beach waves maken of gewoon föhnen, alles komt voorbij!

“Een must om te weten voor de kapper van nu!”

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 3  personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn.  Je start meteen met de praktijk, de theorie wordt tijdens het knippen uitgelegd en je ontvangt veel tips. Zo pas je direct de theorie toe waardoor het knippen inzichtelijk wordt.

Je ontvangt een certificaat

Er wordt gewerkt op een zelf meegebracht model of een oefenhoofd en je sluit deze cursus af met een certificaat.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die een extra aanvulling wil leren op het kappersvak en zijn of haar kennis op het gebied van modern technieken uit wil breiden.

Data en tijden

1 Overdag van 09.30-14.00 uur.

Kosten

€ 139€  per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 3 cursisten gegeven. De trainingen zijn wekelijks en de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.

Priveles

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost € 356,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.

Wil je graag meer informatie of wil je je aanmelden? Neem dan contact op of stuur een mail naar info@knipsalonbiancabycorinne.nl