KNIPPEN EN STYLEN VOOR GEVORDERDEN

Ben jij al bekend met de basis van het kappersvak, maar wil je graag net een stapje verder?

Wat leer je in de cursus.

Deze vervolg cursus is een stukje intensiever , Kort opgeschoren herenkapsels met een mooie overloop, fades maken met de tondeuse. Dames kapsels leren snijden , leren om het haar te finetunen zoals slicen ,en  pointcutting. Moderne technieken zoals de gegradueerde bob , of juist de kortere kapsels komen aan bod.

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 3 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn.  Je start meteen met de praktijk, de theorie wordt tijdens het knippen uitgelegd. Zo pas je direct de theorie toe waardoor het knippen inzichtelijk wordt.

Je ontvangt een certificaat

Er wordt gewerkt op een oefenhoofd of een model. Tijdens deze cursus gebruik je je eigen kappersmaterialen. Heb je geen materialen en wil je ze graag aanschaffen? Dan is ook mogelijk. De meeste materialen liggen op voorraad in de salon.

Je sluit deze cursus af met een certificaat.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die de basistechnieken van het knippen al heeft doorlopen of al wat ervaring heeft met het knippen.

Wil je jezelf verder ontwikkelen, dan kun je je inschrijven voor de cursus Moderne Technieken.

Data en tijden 

Dagcursus     : 4 weken (1 dag per week van 9.30-14.00 uur)

Neem je Lunch zelf mee.

Kosten

€ 495,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 3  cursisten gegeven. De trainingen zijn wekelijks en de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.

Priveles

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost € 780,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap, administratiekosten.