KNIP & STYLE VOOR BEGINNERS

Maak kennis met het kappersvak! Nog geen ervaring met het kappersvak maar wil je wel graag leren knippen? Dan past deze cursus prima bij jou.

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 3 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn.  Je start meteen met de praktijk, de theorie wordt tijdens het knippen uitgelegd. Zo pas je direct de theorie toe waardoor het knippen inzichtelijk wordt.

Wat leer je:

Er komen verschillende kniptechnieken aan bod voor lang haar, middellang haar en kort haar. Je leert DAMES/MEISJES OF HEREN/JONGENS.

      Je kan  meteen kiezen of je liever met Heren of Dames begint in deze Cursus, dan passen we m meteen aan ! Deze cursus heeft 4 Les Dagen waarin je de

Basis Dames of Basis Heren leert Knippen. Hierna kan je meteen door met de Cursus KNIP & STYLE GEVORDERDERD.

Je ontvangt een certificaat

Er wordt gewerkt op een oefenhoofd , en later  op een zelf meegenomen  model. Tijdens deze cursus gebruik je je eigen kappersmaterialen. Heb je geen materialen en wil je ze graag aanschaffen? Dan is ook mogelijk.

Je sluit deze cursus af met een Knip & Style Basis certificaat.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die graag kennis willen maken met het kappersvak. Ervaring met haarknippen is niet nodig, je leert de beginselen tijdens de training.

Je kunt de technieken direct thuis toepassen op je gezins- en familieleden vrienden, buren of kennissen.

Deze cursus is een goede basis om door te gaan met de vervolglessen zodat je jouw eigen salon kunt starten. De Vervolgcursus of Moderne Technieken sluiten perfect aan en biedt je nog meer uitdaging en knipervaring!

Data en tijden (avondcursus of dagcursus)

Dagcursus     : 4 weken (1 dag per week van 9.30-14.00 uur)

Kosten

€ 495,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 3 cursisten gegeven. De trainingen zijn wekelijks en de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.

De Dag Cursus is van 09.30-14.00 uur ( Neem je eigen lunch mee !)

Priveles

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost € 1980,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap, administratiekosten.

Wil je graag meer informatie of wil je je aanmelden? Neem dan contact op of stuur een mail naar info@knipsalonbiancabycorinne.nl

Bij deze cursus ontvang je een theoriemap die stap voor stap de technieken laat zien zoals in de lessen wordt besproken. Handig met veel foto’s en duidelijke uitleg!