HEREN/JONGENS KNIPPEN BEGINNERS

Nog geen ervaring met het kappersvak en ben je alleen geïnteresseerd in herenkapsels? Dan past deze cursus prima bij jou.

Wat leer je:

Je leert de basistechnieken van het Heren- en Jongens vak, opknippen met kam en schaar en opscheren zodat de mooiste kapsels kunnen worden gecreëerd.

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 3 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn.  Je start meteen met de praktijk, de theorie wordt tijdens het knippen uitgelegd. Zo pas je direct de theorie toe waardoor het knippen inzichtelijk wordt.

Je ontvangt een certificaat

Er wordt gewerkt op een oefenhoofd of eventueel later op een model. Tijdens deze cursus gebruik je je eigen kappersmaterialen. Heb je geen materialen en wil je ze graag aanschaffen? Dat is ook mogelijk.

Je sluit deze cursus af met een certificaat.

Doelgroep

Deze cursus is voor iedereen geschikt. Ervaring met haarknippen is niet nodig. Na deze cursus kun je heren- en jongenskapsels op een vakkundige manier knippen /opknippen en opscheren.

Wil je jezelf verder ontwikkelen, dan kun je je inschrijven voor de cursus Heren/Jongens voor Gevorderden.

Data en tijden (Dagcursus)

Dagcursus      : 3 weken, 1 dag per week van 9.30-14.00 uur

Kosten

€ 379,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 3 cursisten gegeven. De trainingen worden wekelijks gegeven en de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.

Privelessen

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost
€ 1.137,,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap, administratiekosten.