CURSUS HAIR EXTENSIONS 

Lees meer op het gebied van Extensies zetten en ga zelf aan de slag!

Wil jij je oriënteren op het gebied van Hair Extensions? Dan is deze cursus zeer geschikt voor jou.

Wat leer je tijdens de EXTENSION CURSUS

Tijdens deze cursus leer je meer over I-tip Microring  Extensions , Tape Extensions, en Hair  wefts(Weave). Je leert verschillende methodes om haren te verlengen of volume te geven. Je krijgt tijdens deze cursus theorie en uitleg over de methodes. Stap voor stap worden de verschillende methodes voor gedaan en gedemonstreerd , daarna ga je op jou Oefenhoofd zelf aan de slag .

Je mag op deze cursus ook een MODEL MEENEMEN ! Van tevoren heb je  al contact gehad en besproken welke soort Haar verlenging jou model wilt hebben, de haren zijn ook al besteld en meegenomen, en dan gaan je  AAN DE SLAG ! Als de cursus klaar is, heeft jou model een Haarverlenging/ of Volume .

In de salon kun je de Extension Tang (Roestvrij staal ) kopen en de Extension LUS, deze set kost 38,95 € .

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 3  personen.  Hierdoor is er  meer persoonlijke en optimale begeleiding, zodat de les voor iedereen makkelijk te volgen is.

Doelgroep

Deze cursus is zeer geschikt voor iedereen die zich wil oriënteren op Hair Extensions. Je hebt hiervoor geen kappersopleiding nodig.

De cursus bevat zowel theorie als praktijk oefeningen en is ideaal als je met Hair Extensions begint en je weinig of geen ervaring hebt. Het is zeer aantrekkelijk om deze behandeling in jouw salon aan te kunnen bieden! Denk aan jouw verdienmodel 😉

Kosten

Cursus Hairextensions

Groepstraining van 1 dag (09.30-14.00 uur) voor € 199,95 per persoon incl. btw, theorie, werkmap, certificaat, administratiekosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 3  cursisten gegeven.