BASIS HAAR KLEUREN

Hoe stel je een kleurrecept samen? Waar moet je op letten met het mengen van kleuren? Welke afdelingen kun je gebruiken? Hoe werkt de ster van Oswald en wat als ik niet het gewenste resultaat heb?

Wat leer je

Tijdens deze cursus krijg je een antwoord op al deze vragen. Je leert de fijne kneepjes van het vak en je krijgt inzicht in het kleuren.  Je leert een correcte kleurbehandeling uit te voeren en maakt kennis met het plaatsen van folies t.b.v. high- of lowlights.

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 4 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn.

Tijdens deze cursus wordt er alleen gewerkt met professionele verfmaterialen die aanwezig zijn in de salon. Mocht je interesse hebben voor de producten of materialen, dan is het altijd mogelijk om deze te bestellen.

Je ontvangt een certificaat

Je sluit deze cursus af met een certificaat.

Doelgroep

Deze cursus is voor iedereen geschikt. Ervaring met haar kleuren is niet nodig. Na deze basiscursus kun je ieder kapsel op een vakkundige manier kleuren.

Wil je jezelf verder ontwikkelen, dan kun je je inschrijven voor de cursus; Haar Kleuren voor Gevorderden.

Data en tijden (avondcursus of dagcursus)

Avondcursus: 2 avonden, 18.30-21.00 uur

Dagcursus     : 1 dag,  9.30-14.00 uur

Kosten

€ 139,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 4 cursisten gegeven. De trainingen zijn wekelijks en de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.

Dagcursus is inclusief heerlijke lunch.

Privelessen

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost
€ 516,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en adminstratiekosten.

De 2e les mag je een model meenemen die je onder begeleiding gaat kleuren. Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele (verf)producten en materialen tijdens de lessen. Hou rekening met de aanschaf van verf, blondeerpoeder, folies en waterstof peroxide. De  producten worden aangeboden tegen groothandelsprijzen.