BARBIER CLASSIC

Steeds vaker kiest de modebewuste man om naar een gespecialiseerde mannenkapper te gaan. Deze cursus past prima bij jouw wanneer je op zoek naar een uitgebreide cursus waarin je knip-, tondeusetechnieken  maar vooral fades wilt leren….

Wat leer je:

We besteden veel aandacht aan het maken van een mooie fade. Je leert knip- en vooral tondeusetechnieken zoals deze in de Barbershops worden toegepast. Je leert hoe je handige  tips en technieken toe kunt passen voor de valling van het haar.

Je leert om te gaan met verschillende gezichtsvormen, haar texturen en de wens van de klant. Tevens leer je de klanten advies te geven met betrekking tot de coupe en het moduleren van de coupe met het juiste product.

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 3 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn.  Je start meteen met de praktijk, de theorie wordt tijdens het knippen uitgelegd. Zo pas je direct de theorie toe waardoor het knippen inzichtelijk wordt.

Je ontvangt een certificaat

Je oefent op een zelf meegebracht model of op een mannen oefenhoofd.  Ben je niet in het bezit van een mannen oefenhoofd dan kun je deze bestellen bij Knipsalon Bianca. Tijdens deze cursus gebruik je je eigen kappersmaterialen. Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele producten en materialen tijdens de lessen.

Je sluit deze cursus af met een certificaat.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die de basiskennis al heeft doorlopen van het herenvak knippen.

Data en tijden en kosten

Groepstraining van 2 dagen 9.30-14.00 uur 

€ 279,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.

Groepstraining van 1 dag 9.30-14.00 uur 

€ 145,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 3 cursisten gegeven.
De trainingen zijn wekelijks en de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.

Privélessen

Heb je interesse voor privélessen?
Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost voor 2 dagen:
€ 837,00 of voor 1 dag € 418,50.
Deze prijzen zijn per persoon en incl. btw, werkmap en administratiekosten.