KORTE KAPSELS CURSUS

Deze cursus is helemaal gewijd aan KORTE KAPSELS

Wat leer je :

Ben je vaak aan het knippen, en kom je er achter dat korte kopjes knippen best wel moeilijk is, dan is deze cursus echt iets voor jou! De Pixie en de Korte Boblijn, Korte Krullen kapsels, asymmetrische korte kapsels, het komt allemaal aan bod. We werken in een klein groepje , dus er is heel veel persoonlijke aandacht voor de cursist. We werken ook of juist bij korte kapsels met  heel veel met afdelingen, want je knipt met kort haar, en soms werken we ook met de Tondeuse, om de achterkant en/of de zijkanten kort op te scheren. De trend van Herfst 2021 laat ook veel korte kapsels met gewaagde kleuren zien, heel erg leuk !

Je ontvangt een certificaat !

Er word gewerkt op een Oefenhoofd(Die je zelf mee neemt, of kan bij ons gekocht worden voor 48€) , of je neemt een model mee.

Data en tijden

1 Overdag Les van 9.30-14.00 uur

Kosten

Korte Kapsels Knippen : 139,00€ per persoon incl btw, theorie , werkmap , certificaat en administratie kosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 3 cursisten gegeven. De trainingen zijn wekelijks van Maandag t/m Donderdag en de Zaterdagen .

Neem je eigen Lunch mee !

Priveles

Heb je interesse in een privéles ? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost 516,00 € per persoon incl btw,theorie,werkmap en administratie kosten .

 

Wil je graag meer informatie of wil je je aanmelden? Neem dan contact op of stuur een mail naar info@knipsalonbiancabycorinne.nl

Of bel ons : 0031621267933