DAMES/MEISJES VOOR GEVORDERDEN

Leuke moderne technieken voor het damesvak!

Wat leer je

Je leert moderne damestechnieken voor lang en kort haar.

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 3 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn.  Je start meteen met de praktijk, de theorie wordt tijdens het knippen uitgelegd. Zo pas je direct de theorie toe waardoor het knippen inzichtelijk wordt.

 

Je ontvangt een certificaat

Er wordt gewerkt op een oefenhoofd of een model.  Tijdens deze cursus gebruik je je eigen kappersmaterialen. Heb je geen materialen en wil je ze graag aanschaffen? Dan is ook mogelijk. De meeste materialen liggen op voorraad in de salon.

Je sluit deze cursus af met een certificaat.

Deze lessen zijn een uitbreiding op de basiscursus van Dames/meisjes. 

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die de basis al heeft doorlopen van het damesvak of enige kennis heeft van Knippen of gewoon wanneer je het heerlijk vind om dameskapsels te knippen en stylen.

Wil je je hierna nog verder uitbreiden dan is de cursus Moderne Technieken de perfecte aansluiting!

Data en tijden

Groepstraining van 2 dagen 9.30-14.00 uur

Kosten

€ 279,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 3  cursisten gegeven. De trainingen zijn wekelijks en de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.

Priveles

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost € 780,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.