HEREN/JONGENS VOOR GEVORDERDEN

Heb je de basis onder de knie ,en wil je nu meer technieken leren ,en  strakker leren scheren en sneller willen werken ?

Wat leer je

In deze cursus van 2 lesdagen gaan we een stapje verder dan de basis, Je leert opknippen met de kam en schaar, werken met een Tondeuse en contouren met de Trimmer. Je leert met de Coupeschaar werken .

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 3 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn.  Je start meteen met de praktijk, de theorie wordt tijdens het knippen uitgelegd. Zo pas je direct de theorie toe waardoor het knippen inzichtelijk wordt.

Je ontvangt een certificaat

Er wordt gewerkt op 4 meegenomen modellen. Tijdens deze cursus gebruik je je eigen kappersmaterialen. Heb je geen materialen en wil je ze graag aanschaffen? Dan is ook mogelijk. De meeste materialen liggen op voorraad in de salon.

Je sluit deze cursus af met een certificaat.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die de basis al heeft doorlopen van het Herenvak knippen.

Hou je van een uitdaging dan kun je jezelf inschrijven voor de Barbier Classic cursus. Dit is de perfecte cursus om het Herenvak af te sluiten.

Data en tijden

2 Overdag lessen van 09.30-14.00 uur

Kosten 

€ 279,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 3 cursisten gegeven. De trainingen zijn wekelijks en de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.

Priveles

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost € 780,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap, administratiekosten.